0

Е дна от бившите приятелки на Григор Димитров - Лолита Османова, смени драстично имиджа си преди Коледа.

30-годишната брюнетка, която ходеше с тенис звездата ни от 2020 до есента на 2022-ра, стана тотална блондинка.

Това видяха присъстващите на 13-ите награди на канала Fashion TV в московския хотел „Карлтън“. По принцип рускинята е обсебена от косата и редовно показва в Инстаграм с какви процедури се грижи за нея. Относно пресните руси къдрици на дъщеря си майката на Османова - Карина, написа: „Колко са обемни! Красавица!“

Лолита избра да покаже новата си визия в града, където е израснала и завърши висшето си образование по международни отношения. Там започва и кариерата й на корта, чиято кулминация е медал от световно за девойки, но свършва, преди да навлезе в женския тенис заради травма. В последните години Лола живее основно в Монако, където и се запозна със съседа си Григор, но сега работата я връща в руската столица.


Османова стана водеща на предаването за пътувания „Лолита! Това е красота“ по телевизия Europa plus. Премиерата на авторското й шоу беше на 1 октомври и в него тя се включва от различни точки на света, който обикаля от дете покрай спорта и семейството си.

Бащата олигархът Елдар Османов, който притежава къщи в Москва и Маями, е от севернокавказката република Кабардино-Балкария. Бизнесменът от 31 г. е женен за арменката Карина.

Междувременно Григор вече е в Абу Даби, където от днес ще участва на благотворителен турнир. Там той разгледа огромния увеселителен парк „Морски свят“ заедно с членовете на отбора си „Хвърчилата“ Стефанос Циципас, приятелката му Паола Бадоса и Арина Сабаленка.