0

Л олита Османова работи усилено върху тялото си, разкри самата тя в социалните мрежи.

Любимата на Григор Димитров отново се върна към блога си, който бе занемарила в последните година-две. Сега тя отново е повече от активна и не спира да дава съвети и да разсъждава върху житейски теми, което е свързано и с обучението й по психология. В един от последните си постове тя обяви, че се е захванала с работа във фитнеса. „Моята цел, за която вече споменах, е да придам на тялото си нова визия. Винаги съм била в добра форма, но сега реших да работя върху оформянето на мускулите. Не знам ще се получили ли или не, но всеки ден работя“, написа Лола.

В последните дни пък Григор е тръгнал усилено по стъпките на рускинята. Той не спира да публикува в Инстаграм – предимно храна и забележителности от градовете, в които е. Първо беше от Стокхолм, а след това и от Виена, където в петък вечерта участва в шоу турнира Red Bull Bassline, който съчетаваше тенис, музика и светлинно шоу.

На корта Гришо стигна до финал, в който отстъпи на Карен Хачанов с 5:7, 5:7, 7:4, 8:6. „Настроението бе фантастично. Комбинацията от диджей на живо и светлинните ефекти направиха събитието уникално. Не съм преживявал подобно нещо“, коментира Гришо, който преди да излезе на корта, показа пакет вафли с надпис на кутията Grigor. Той осведоми също така, че е пил кафе и показа блок масата за закуска.

Нашият остава във Виена, за да участва в турнира от сериите АТП 500. Именно там преди две години той за пръв път показа Лолита. Сега, след някои двусмислени публикации на рускинята в Инстаграм, се прокраднаха съмнения, че двамата са се разделили. Госпожица Османова обаче се ядоса и даде да се разбере, че писанията в блога й нямат нищо общо с личния живот.

Квалификант ще бъде съперник на Григор Димитров в първия кръг на АТР 500 турнира във Виена, отреди изтегленият жребий за надпреварата през следващата седмица.

Днес Димитров научи и съперниците си във Виена. В първия кръг той ще срещне квалификант и тъй като остана извън поставените, още във втория кръг може да се изправи срещу №3 в схемата Андрей Рубльов или Диего Шварцман. Камерън Нори е другият поставен в тази четвъртина, което го прави евентуален съперник на Гришо в четвъртфиналите.