0

Л олита Османова даде уклончив отговор на въпрос коя е подходящата възраст за създаване на семейство и раждане на деца.

„Важното е не кога, а да е с правилния човек. По-добре късно, отколкото да си нещастен цял живот и да съжаляваш за избора си“, отговори рускинята на въпрос в Инстаграм. Напоследък любимата на Григор Димитров е много активна в социалната мрежа и прави достижение на всичките си размисли. Тя реши, че е подходящо да дава съвети и споделя мнението си, след като се дипломира като психолог.

Тази година Лолита не придружи първата ни ракета на турнира на Виена, където той стигна до полуфинал. Именно в столицата на Австрия Виена 2020-а нашият показа за първи път Лолита. Сега обаче тя избра да остане в Монако и да се занимава със собствените си ангажименти.

Пред своите 108 000 последователи в Инстаграм тя призна, че в момента е в процес на търсене на клиенти и попита: „Бихте ли дошли на консултация при мен“. Лола добавя, че особено популярна е темата за повишаване на самочувствието и отношенията с другите хора.

Именно върху самочувствието разсъждава половинката на Гришо и в последния си пост. „Историята на Пепеляшка и Джулия Робъртс от „Хубава жена“ е приказка. Приказките, както знаете, са за деца. За съжаление опитът показва, че сред възрастните има не по-малко деца, отколкото в детската градина“, пише Лолита. Тя казва, че важно е не материалното. „Ще ви дам пример, но не го разбирайте буквално, а метафорично. „Ако едно момиче има билет за втора класа, но иска да се запознае с мъж от първа, какви са вариантите? Да се откаже или да се огледа във втора класа? Или пък да започва да работи за втора класа. Работете върху себе си, върху образованието си, върху самочувствието. И не заради мъжа, а заради любовта към себе си. Всичко останало е следствие. Страничен ефект“.