0

Л олита Османова не стои със скръстени ръце след раздялата си с Григор Димитров.

Рускинята се е захванала с нов проект в родината си. Тя ще води свое собствено шоу по местен развлекателен телевизионен канал. Случайно или не, тя е избрала нарцистичното „Лолита! Това е красота“ за заглавие на предаването. Първият епизод ще бъде излъчен на 1 октомври и ще върви всяка неделя.

Проектът на милионерската наследница е определен като революционен. „Лолита Османова – очарователна водеща, професионална тенисистка и собственичка на международен бизнес, се гмурка в бездната на шеметните пътешествия“, се казва в рекламната заставка на шоуто.

В него тя ще разказва на зрителите за страните по света, историята и обичаите. „Ще видите това, което остава незабелязано за обикновените туристи на Малдивите, остров Мавриции и ОАЕ“, обещават продуцентите.

Именно заради снимките Лолита се прибра в родината си, където прекара последните няколко седмици. Първо беше в Москва, стигна и до Владивосток.

Лолита явно е решила да смени попрището, след като известно време даваше съвети в качеството си на дипломиран психолог. Търсеха я предимно жени – наранени и търсещи любов. „Хубава жена“ е приказка. Приказките, както знаете, са за деца. За съжаление опитът показва, че сред възрастните има не по-малко деца, отколкото в детската градина“, беше само една от препоръките, които 30-годишната красавица даде през миналата есен.

По-късно стана ясно, че именно това е времето, в което отношенията й с Григор Димитров се обтегнали. Двамата бяха заедно около две години. Сега тя не говори нищо за нова любов, а нашият изживява бурна любов със сексапилната Мадалина Геня.