0

С кандалният Езекиел Лавеци ще става баща за втори път, въпреки че е затънал до гуша заради психични проблеми. Само преди месец бившият аржентински национал постъпи в болница за втори път в рамките на 18 дни, като тогава причина беше свръхдоза.

След като му бе оказана помощ, 38-годишният Езекиел с прякор Почо бе преместен за рехабилитация в психиатрична клиника заради слухови халюцинации. Синът му Томас, който вече е на 18 г. и рита за младежкия тим на Унион де Санта Фе, яростно отрече информациите: „За него се полагат грижи, лекува се и е добре. Спрете да си измисляте неща“.

През декември пък Лавеци пострада при свада на семейно събиране в Пунта дел Есте, когато беше наръган с нож, счупи и ключица. Проблемите за Лавеци започнали след края на кариерата му през 2019-а, защото не можел да си намери мястото в делничния живот.

На фона на всичко това водещият на клюкарската програма LAM Анхел де Брито съобщи, че новата приятелка на Лавеци - Гуадалупе Тауро, е бременна в четвъртия месец. „За момента не е известен полът на бебето и очакваме героите от тази красива история да потвърдят публично новината, с която вече са зарадвали близките си“, каза друг местен журналист Пепе Очоа.

Първоначално Гуадалупе, която следва ветеринарна медицина, се е върнала до родния си град Кордоба, за да се похвали на майка си, но иначе се е преместила в Буенос Айрес. Оттам тя се включвала чрез видеообаждания на свои приятели и им показвала коремчето си.

Почо, който игра за Сан Лоренсо, Пари Сен Жермен и Наполи, както и за Аржентина на Мондиал 2014, имаше много дълга връзка с бразилската моделка Наталия Борхес. След като пръсна луди пари по нея, за да обикалят света, двамата окончателно скъсаха.