0

Л юбопитна история за края на връзката си с френския национал Коло Муани разказа бившата му Диди Стоун.

Нападателят на ПСЖ и известната моделка, и двамата от конгоански произход, но родени във Франция, бяха заедно малко повече от година, но скъсаха в началото на лятото. Сега 25-годишната хубавица проговори пред своите 2 милиона последователи в Инстаграм. В чат с тях тя изля душата си и обясни какво точно се е случило.

„Връзката ми беше идеална. И така до момента, в който една така наречена пророчица и един пастор наговориха разни неща на него и семейството му, измислиха си лъжливи пророчества за мен и моето семейство. И така аз бях изоставена без никакво обяснение. Бях с разбито сърце, защото влоших много чувства и емоции в тази връзка. Бях объркана, защото не ми дадоха дори възможност да говоря, да си изясним нещата“, разказа Диди.

Освен това тя се оплака, че по време на връзката си с Коло била непрекъснато атакувана, тъй като феновете винели нея за слабата му форма. „Това много ме уморяваше, но аз понасях всички лоши съобщения. Събрахме се с него през февруари 2023-а и нямаше проблеми, докато той играеше в Айнтрахт. Но след това дойде трансферът в ПСЖ и всичко се обърна“.

Госпожица Стоун няма много време да скърби, тъй като професионалният й живот е крайно наситен. Тя е популярен модел с много ангажименти и неслучайно попадна в класацията на африканското издание на „Форбс“ за 30 души под 30 години, постигнали значими успехи в своята област. Тя дори изгря на корицата на списанието. „Това надхвърля обикновеното професионално признание. Оценка е на всички жертви и усилия, положени за сбъдването на мечтите ми. Горда съм да представя страната на родителите си ДР Конго“, написа Диди в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI STONE (@didistone)

Красотата си тя е наследила от майка си Алиана Оломиде, която също е модел и на 67 години през 2023-та се разведе със съпруга си – певеца и композитор Кофи Оломиде. Таткото обаче, освен с песните, е известен и със съдебните процеси за различни посегателства. Той бе обвинен от бивша своя танцьорка, че я изнасилил няколко пъти, когато била на 15. Разследван е и за трафик на момичета от Африка във Франция.