0

М ного футболисти по света могат да се похвалят с красиви съпруги, но сигурно малко от тях могат да си въртят дупето като Клаудия Ковалчик.

Талантливата полякиня вече 2 години има страстна връзка със защитника на Специя Якуб Кивиор.

22-годишният защитник дебютира за националния отбор срещу Нидерландия в Лигата на нациите през юни и направи толкова силно впечатление на селекционера Чеслав Михниевич, че най-вероятно ще попадне и в състава за Мондиала в Катар.

Самата Клаудия е шампионка от първенството на Германия и полуфиналистка от европейско по туърк – танцови движения с дупето, които идват от афроамериканската култура и навлизат в хип-хоп и RnB клиповете на известни изпълнители. За да финансира участието си на световно, Ковалчик е започнала да продава свои пикантни снимки, твърди sport.fakt.pl. Красавицата не спира да пълни Инстаграм със свои изпълнения, с които плакнат очи нейните 37 000 последователи. Освен това Клаудия притежава собствена школа по туърк.

Блондинката е свързана със спорта и чрез образованието си – завършила е Силезийския медицински университет в Катовице със специализация за спортен диетолог. 30-годишната Ковалчик обаче намира време и за любимия си Якуб, който е съотборник на българския национал Петко Христов. Интерес към 189-сантиметровия поляк проявяваха Милан и Уест Хем, но от Специя са му сложили висока цена от 30 млн. евро.