0

Т ройка в семейното ложе разруши брака на легендата в бейзбола Джими Едмъндс.

52-годишният бивш спортист вдигна четвърта сватба с новата си любима Кортни О'Конър край езерото Комо в Италия. Церемонията се състоя пред 32-ма отбрани гости във вила от 19-и век. „За първи път в живота си разбирам какво е истинското щастие“, заяви пред People Едмъндс, който има четири участия в мача на звездите и една титла през 2006-а със Сент Луис Кардиналс.

Поредният брак нямаше да е такава сензация, ако булката не беше семейна приятелка. И нещо повече – част от тройка в леглото с Джими и третата му съпруга Меган Кинг. С актрисата от сериала „Истинските домакини от Ориндж Кънтри“ спортистът беше в брак между 2014 и 2109 година. От нея има три деца – дъщеря Аспен, на 5 години, и близнаците Харт и Хейес, на 4. Той се радва на още четири отрочета - по две от първите си бракове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim (@jimedmonds15)

 

Едмъндс предложи на любимата си миналото лято след близо година връзка. Тогава 52-годишният американец разкри в трогателен пост, че е бил на прага на депресията, но се справил именно благодарение на Кортни. „Ако не беше това момиче и мен може би нямаше да ме има. Тя се появи в точния момент. Удивително е как един уикенд в Мексико ме извади от дупката и преобърна живота ми. Бях на тъмно място, но тогава се появи тя“, изповяда се легендарният спортист.

Сватбата му сега беше като от приказките, а за гостите бяха приготвени деликатеси от италианската кухня с изобилие от паста, сирена, манатарки, но също така риба и говеждо филе.