0

А мериканката Кристин Еванджелин смени един баскетболист с друг.

Сега тя е гадже на четирикратния шампион в НБА Клей Томпсън, който през юни грабна титлата с Голдън Стейт Уориърс. Двамата бяха забелязани заедно    на летището в Лос Анджелис и веднага тръгнаха слухове, че са влюбени. И тя, и Клей обаче за момента мълчат.
35-годишната Крис имаше трудна връзка с друг баскетболист, минал през НБА - Дариус Морис. През април 2021 г. тя обвини спортиста, че я пребил жестоко. В серия от постове в Инстаграм русокосата изкусителка показа насиненото си лице и описа какво точно й е сторил бившият гард на Лос Анджелис Лейкърс, Мемфис Глизлис и Бруклин Нетс.

„Удари ме в главата, часове наред ме биеше. Опита да ме удуши, за да успее, запушваше носа и устата ми. Някак успях да се освободя, а той се опита да ме пребие отново. Спасиха ме съседите“, разказа госпожицата, която е с четири години по-голяма от побойника. Самият той беше арестуван за домашно насилие, но малко по-късно освободен.

 

Новият й - Клей Томпсън, също е по-млад. Той е на 32 и е далеч по-популярен и успешен от Морис. Националът е олимпийски шампион от Рио и доскоро имаше връзка с актрисата Лора Харие, която се появява на модната сцена, когато е едва на 17. Красавицата придоби популярност през 2017-а с ролята си във филма „Спайдърмен: Завръщане у дома“.

Кога е дошъл разривът в отношенията им, не е напълно ясно, но според някои медии отвъд Океана чувствата им изстинали по време на изолацията в началото на пандемията през 2020-а. Според очевидци на летището в Лос Анджелис той изглеждал много щастлив с Крис Еванджелин, която е завършила психоанализа, но се занимава с финанси.