0

Н овакът във Висшата лига Нотингам счупи рекорда си, като привлече Морган Гибс-Уайт за 25 милиона паунда от Уулвърхемптън. Сумата може да скочи с още 17,5 и да достигне 42,5 млн.

22-годишният атакуващ халф вече беше представен в новия си отбор. Вниманието на присъстващите обаче открадна ослепителната му придружителка. Оказа се, че тя е любимата му жена Бритни де Вилърс, с която е малко повече от две години.

 

Русокосата дама е не само красива, но и умна. Тя е бакалавър по право, но до момента няма информация да работи в сферата. Тя е също така инфлуенсър и модел. Има и свой Youtube канал, в който дава съвети за грижа за грим, прически, мода и грижа за кожата.

Бритни е родена в ЮАР, но от години живее на Острова, където се и запознава с футболиста, който е минал през всички възрасти в юношеския национален отбор на Англия, а при мъжете има 10 мача.

Влюбените обичат бляскавия живот и пътуванията. Това лято двамата бяха на романтична ваканция на гръцкия остров Миконос. Преди година пък красавицата се похвали със скъп подарък от любимия си мъж – чисто ново Audi Q3.

„Гордея се с теб“, написа Бритни под снимките, на които е с Морган на стадион „Сити Граунд“ в Нотингам. За момента поне тя е по-известна от футболиста в социалните мрежи, където има 176 000 последователи в Инстаграм. Той пък е със 125 000, но добро представяне във Висшата лига може да го изстреля далеч пред половинката му.