0

М адалина Геня потвърди раздялата си с Григор Димитров след премиерата на екшъна „Дълбок страх“ в Лондон и призна, че продължава да си търси „истински мъж“. Лентата, в която 36-годишната румънка си партнира с връстника си - английския актьор Ед Уестуик, тръгна по кината на Острова от петък. След бляскавото събитие Мади се отдаде на нощен живот, хапна хамбургери с екипа и увери в Инстаграм: „Не съм била по-щастлива от години“.

В интервю за в. „Дейли Мейл“ Мади заяви: „Изглежда съм правила грешни избори. Избирах деца вместо мъже и нямам предвид възрастта“. Освен с Гришо (32) изкусителката, която изданието нарича „най-горещата жена на планетата”, е имала връзки с куп известни мъже, включително Леонардо ди Каприо, Джерард Бътлър, Майкъл Фасбендер и Филип Плейн. От бизнесмена Матей Стратан, който е един от най-богатите наследници в родината й и е син на лекаря и бизнесмен Дан Стратан, Геня има дъщеря Шарлот. Малко след раждането на детето, през ноември 2017-а Мади научава, че Стратан върти любов със сексапилната пианистка Лола Астанова (41). Узбекската пианистка, която от 20 г. живее в САЩ, вече е позната и на българската публика след концертите си през юни.

“Ти не просто ме измами, ти ни изневери. Ти не просто разби сърцето ми, ти съсипа нашето бъдеще”, обърна се тогава Геня към Матей.

На базата на богатия си опит сега тя казва: „Ако си намеря партньор, имам нужда от такъв, който да приеме факта, че работя преди всичко като майка, а също като продуцент, актриса и модел. Не говоря за феминизъм и всичко това, но е трудно да откриеш мъж, който може да приеме силната жена“.

Докато Геня се вихри в Лондон, Гришо вече е в Париж за „Мастърс“-а в зала „Берси“. По ирония на съдбата там той изтегли абсолютно същия жребий като този във Виена - мач срещу Лоренцо Музети (Ит) на старта и после с Даниил Медведев (Рус).