0

Л ятото определено се превръща в един безкраен гуляй за английския национал Джак Грийлиш.

След като изкара влудяваща пиянска седмица в Лас Вегас в компанията на осем другари от детството, на които плати разноските, сега асът на Манчестър Сити прехвърли купона в Гърция. Този път обаче играчът смени мъжката тумба от турнето в Щатите с дългогодишната си приятелка Саша Атууд. Красавицата между другото никак не била доволна от алкохолните оргиите на любимия зад океана, но явно му е простила.

Поводът за появата на Джак и Саша в Миконос наистина е специална. Звездата е скъп гост на бившия си съотборник в Астън Вила Конър Хурихейн и скъпата на сърцето му Оливия Роуз. Медиите веднага отбелязаха, че в компанията на Атууд и далеч от разпасаните си приятели Грийлиш се държи значително по-въздържано. На сватбата на перлата на Цикладските острови присъстваха и други настоящи и бивши играчи на тима от Бирмингам, сред които Джон Макгин, Джеймс Честър, Нийл Тейлър и Сам Джонстън.

„Двама специални хора. Какъв ден беше!“, написа Грийлиш в профила си в социалните мрежи.

„Толкова красива сватба. Благодаря на Кон и Лив за най-добрите няколко дни“, присъедини се към половинката си и Саша Атууд.

Сватбарски преживявания, но в Майорка, имаше и съотборникът на Грийлиш в националния отбор Хари Кейн. Капитанът на Тотнъм и съпругата му Кейт уважиха бракосъчетанието на Райън Мейсън и доскорошната му годеница Рейчъл Питърс. Младоженецът се прочу като най-младия треньорът във Висшата лига, след като на 29-годишна възраст пое „шпорите“ при уволнението на Жозе Моуриньо. Сега той е помощник на настоящия мениджър на тима от Лондон Антонио Конте. Райън и Рейчъл имат син, роден през 2017 г., и дъщеря, набор 2019.