0

М арко Асенсио ще излезе на „Стад дьо Франс“ утре вечер като сгоден мъж.

В навечерието на финала на Шампионската лига с Ливърпул крилото на Реал (Мадрид) поиска ръката на любимото си момиче Сандра Гарал.

В Инстаграм футболистът публикува трогателен клип, посветен на дългокраката брюнетка. В него на фона на песента I'll Never Love Again на Лейди Гага от „Роди се звезда“ се виждат кадри от най-щастливите мигове на двойката. Кулминацията са преплетените ръце на Марко и Сандра, като върху нейната блести диамантен пръстен.

„Единственото чувство, което идва отвътре, е да споделя остатъка от живота си с теб“, споделя 26-годишният играч от Палма де Майорка, а Гарал му отговаря: „С теб имам благороден човек до себе си, който ме обича безусловно“. 

Бъдещите младоженци са заедно от края на 2018-а. Тогава Сандра работи като хостеса в нощен клуб в Мадрид и Марко е омаян от чара й, след като тя го посрещна на входа и го настанява в най-желаното сепаре. Освен с великолепно тяло, с което печели ангажименти като модел, Гарал може да се похвали и с диплома по архитектура от университета в испанската столица.

Миналия месец Сандра вече отпразнува първия трофей за сезона с Асенсио. На „Сантяго Бернабеу“ Белия балет спечели предсрочно 35-ата титла в Ла Лига, а Марко вдигна купата с любимата си жена на терена. Пред своите 283 000 последователи Гарал написа: „Поздравления, обич моя. Заслужаваш всичко хубаво, което ти се случва, шампионе, ти си уникален. Винаги до теб“.

Сега двамата мечтаят за същото в Париж.