0

С уперзвездата на френския футбол Килиан Мбапе отново е влюбен.

Новата тръпка на нападателя на ПСЖ е 29-годишната красавица от Израел Авив Мейри. 

Мбапе пази в тайна личния си живот, но въпреки това новината бе разкрита от списанието Pnai Plus в родината на ослепителната брюнетка. 23-годишният голмайстор и Авив не се следват в социалните мрежи, като нямат и общи снимки, но все пак любовта им бе разкрита. За Мейри се знае единствено, че е студентка и има 10 000 последователи в Инстаграм.

През миналата седмица горещата мацка е пътувала до френската столица с полет в бизнес класа. „Като сън. Обичам те, Париж“, сподели хубавицата под една от снимките си в Града на любовта. Наскоро пък тя публикува кадър, на който е със суитшърт на ПСЖ. „Сега вече е ясно защо бе в Париж“, коментира неин последовател.

Самият Мбапе може да се похвали, че е излизал с някои топкрасавици, но за връзките му се знае прекалено малко. Общото пък между всичките му гаджета е, че са по-големи от него. Малко преди Мондиал 2018 в Русия, където нападателят стана световен шампион с „петлите“, той заби Мис Франция 2017 Алисия Айлис. Двамата имаха дълъг любовен роман, който обаче приключи изненадващо през миналата година. След това Килиан, който явно не е звяр само на терена, а и в леглото, свали ослепителната италианка Мария Луиза Джакобели.

Неаполитанката се оказа дъщеря на главния редактор на „Тутоспорт”. Изданието дава наградата за най-добър млад футболист, която именно Мбапе спечели през 2017 г.

В същото време във Франция вече са убедени, че стрелецът ще продължи кариерата си в Реал (Мадрид). Повод за това даде снимка от дома на футболиста, която негов приятел публикува в Инстаграм. На фотото се вижда част от опакования багаж на Мбапе.