0

М нозина искат да се запознаят с всепризната красавица като Мелиса Сата. Телевизионната звезда обаче мечтае за среща с точно определен човек. При това не става въпрос за някакъв любовен флирт, а за беседа със своя идол – прочутия треньор Карло Анчелоти. 

„Бих искала да остана заседнала в асансьор с Карло Анчелоти. Той е моят идол и мога да го питам за много неща. Например как постига толкова много успехи“, призна Сата в интервю за Кристина Пароди.

Животът на родената в САЩ италианка наистина е тясно свързан със спорта. В миналото тя имаше връзка с бившия голмайстор на Юве и Интер и известен мачо Кристиан Виери. После имаше кратка афера с баскетболния ас Кобе Брайънт, който загина трагично през януари 2020 г. в катастрофа с хеликоптер. През 2011 г. Сата завъртя любов с халфа Кевин-Принс Боатенг, тогава играч на Милан. Двойката бе на върха на щастието след раждането на сина им Мадокс. После се ожениха, но се разделяха на няколко пъти. В крайна сметка се разведоха. За последно Мелиса бе с тенис звездата Матео Беретини.