0

О т Mercedes са сезирали полицията, че след като стана жертва на атака от страна на анонимен. Ден след Гран при на Канада той разпространи имейл до медиите, шефовете на Ф1 и останалите отбор, в който твърди, че "Сребърните стрели" се отнасят скандално с Люис Хамилтън, за който това е последен сезон в отбора.

Неговият болид системно бил развалян, стратегия за състезанията и смяната на губи били на потресаващо ниво. Тото Волф дори не си говорел с него. И искал да го унищожи" "професионално", а защо не и "физически". 

Подателят на имейла твърди, че работи в Mercedes. Но Тото Волф отрече това в интервю пред "Де Телеграаф". И именно затова се е обърнал към властите. Самият Волф бил бомбардиран от стотици подобни имейли и съобщения.

"Това поведение онлайн трябва да спре много бързо. Всеки си мисли, че може да се скрие зад лаптоп,  телефон, фалшив адрес или измислен акаунт в Instagram. Но елате при нас с вашите обвинения. Кажете ги, осмелете се да излезете в очи в очи, вместо да ни хулите по този начин", скочи той.

„Ние с Хамилтън сме приятели, имаме си доверие. И на всички онези луди и идиоти, които твърдят обратното, бих искал да кажа: Намерете си психиатър", завърши Волф.