0

Л ео Меси е абсолютен хит в САЩ и социалните мрежи. Не само заради отличното си футболно представяне (8 гола в 5 мача) или за това, че промени динамиката на Интер Маями, но и заради начина, по който празнува отбелязаните си попадения. 

При победата срещу Шарлът аржентинската звезда оформи крайното 4:0 и го отпразнува с имитация на жеста на Спайдърмен. 

Феновете на Меси не са свикнали да виждат Лео да празнува по необикновени за него начини, но всичко се промени, откакто той отиде в Маями. Нещо повече, изглежда аржентинецът се е насочил към Вселената на Marvel. 

След попадението срещу Атланта Юнайтед Меси протегна ръка и направи жест да хване нещо. Не беше известно какво има предвид, докато съпругата му Антонела не качи изображението на Тор в социалните си мрежи.

Е, малко след това, при победата срещу Орландо Сити, се появи Черната пантера. Меси, поглеждайки отново към трибуните, скръсти ръце в стил „Уаканда завинаги“. 

Причината за различните му празненства е семейството му. Или по-конкретно синовете му Тиаго, Матео и Чиро, които вдъхновяват празненствата на Меси, тъй като са големи фенове на франчайза. Единственият мач, в който Меси не е празнувал в стил Марвел, е срещу Далас, дуел като гост, в който нито Антонела, нито децата му бяха на трибуните. Сега въпросът е... какво ще последва?

Източник dsport.bg