0

Г олям цирк се разиграва в Бразилия с футболиста на Реал (М) Едер Милитао.

Защитникът се съди с бившата си любима Каролине Лима, която през юли му роди дъщеря Сесилия. 

Именно издръжката на бебето е в основата на новия спор. Асът е поискал от магистратите сумата, която плаща, да не надвишава пет минимални заплати, което прави около 1100 евро на месец. В нея не влизат вноските за здравеопазване и образование.

Искът изненадал Каролине, чието желание било да се разбере с 24-годишния бразилски национал извън съда. Сега обаче процесът стана медийно достояние.

„Милитао е млад, той все още се развива. Професията му е нестабилна и няма как да се ангажира с по-висока издръжка", се казва в съдебния иск. Освен това, ако плаща за дъщеря си, той щял да ощети родителите и братята си, които също подпомагал финансово. 

„И всичко това от човек, който има договор с Реал до 2025 година, взима 7 милиона годишно, които при определени условия могат да набъбнат до 9“, отбелязват в Бразилия.

Скандалът между Каролине, която в миналото имаше вземане-даване и с Неймар, и Милитао избухна в разгара на лятото. Тогава блондинката обвини любимия си, че я зарязал бременна в Мадрид, а той заминал да се забавлява в Маями. Малко след това двамата се разделиха, а тя роди.

Милитао обаче твърди, че бебето било нежелано и Каролине го измамила, за да има коз в ръцете си. Той не искал дете, тъй като двамата били още в началото на връзката си и не бил убеден, че става въпрос за нещо сериозно. Адвокатите на красавицата обаче представиха чат между двамата от лятото на 2021-а. В него той пишел, че вече е време за бебе и я убеждавал да си запише час при лекар, който да премахне спиралата, за да може да забременее.