0

О ливия Дън често е под светлината на прожекторите и няма как да е иначе, тъй като е считана за една от най-красивите спортистки.

Всичко свързано с американската гимнастичка предизвиква огромен интерес сред 12-те й милиона почитатели, но най-вече това дали сърцето й е заето. Е този въпрос вече получи официален отговор. Но той дойде не от самата Дън, а от новия мъж до нея – бейзболиста Пол Скенс.

За евентуална връзка между двамата се заговори, след като Оливия бе забелязана с фланелка на Пол. Никой от тях обаче не публикува общи снимки и не официализира връзката. Явно разбрал, че не може вечно да се крият, Скенс реши да потвърди новината в интервюто пред Pittsburgh Post-Gazette. Питчърът на Питсбърг Пайрътс хвърли светлина върху това как са се запознали. Срещнали се благодарение на съквартирантката на Дън от Щатския университет на Луизиана Елена Маренас. Тя пък ходила с най-добрия приятел на 21-годишния бейзболист.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Dunne (@livvydunne)

Пол е много талантлив и бе първият избран за драфта на МЛБ за 2023 г. Наскоро той подписа рекорден за новобранец договор за 9,2 млн. долара. Дън също трупа пачки, но не от изявите си в спортните зали. Тя е само на 20 и има над 6 милиона последователи в Тик-Ток и над 2 млн. в Инстаграм, което й носи огромни приходи. Оливия е и най-влиятелната колежанска спортистка. Зад гърба й остава дори олимпийската шампионка в спортната гимнастика от Токио 2020 г. Суниса Лий.

Това да си много популярен обаче си има и негативна страна, признава Дън във въпросното интервю.

„Понякога може да е като трън в задника, ако трябва да бъда честен. От гледна точка на това да отидем някъде. Все някой ще поиска да се снима, автограф, каквото и да е“, казва младата надежда на бейзбола.