0

П опулярният чилийски модел Даниела Чавес си е поставила амбициозна цел.

Красавицата, която преди време се похвали, че е имала връзка с Кристиано Роналдо, е решила да купи любимия си О'Хигинс ФК.

За да събере нужните средства, Чавес е засилила дейността си в платформата за възрастни Only Fans. Там срещу определена сума всеки може да гледа нейни голи снимки и клипове. Вероятно палавницата няма да има проблем да осъществи намеренията си, тъй като има 16 млн. последователи. Веднага след като обяви интереса си към придобиването на отбора, който обича от дете, Даниела вече е спечелила 5 млн. долара, съобщиха медиите в Чили.

„Когато разбрах, че клубът се продава, реших да отворя тази страница, за да могат феновете да подкрепят усилията ми“, разкри Чавес.

За придобиването на акциите на О'Хигинс ФК ще й е нужен капитал от 20 млн. долара.

 

Миньончето с лешников цвят на очите има фотосесии за Playboy. Преди време разкри, че е минала през леглото на Кристиано Роналдо. Връзката й със звездата била, докато той бе с друга прочута хубавица Ирина Шейк. Чавес също така има собствена марка за бански и бельо. Освен това е фитнес маниак и страстен любител на домашните любимци. Любимите й филми са поредицата за Хари Потър.

О'Хигинс ФК е отбор, базиран в Ранкагуа, и е основан през 1955 г. Клубът е кръстен на националния герой на чилийската държава и един от основателите на държавата Бернардо О'Хигинс. Тимът има изключително верни привърженици въпреки липсата на голям брой трофеи. Всъщност по-значителните успехи на „небесносините“ са спечелването на шампионата Апертура през 2014 г. и Суперкупата на страната през същата година. Този сезон О'Хигинс е на седма позиция в местния елит.