0

Н а Едер Милитао напоследък никак не му върви.

Защитникът на Реал (М) скъса кръстни връзки още в първия мач от сезона при успеха с 2:0 над Атлетик (Б). Това ще го извади от терена между 6 и 9 месеца. Не стига това, ами и на любовния фронт нещата за бразилеца взеха да куцат и той бе зарязан от прекрасната Касия Лоуренсо. При това едва след четиримесечна връзка.

Популярната инфлуенсърка сама съобщи новината за разлъката. „Той е сам! Може да прави каквото си иска!“, цитира „Мундо Депортиво“ Лоуренсо. Освен това двамата изтриха всички общи снимки в профилите си в социалните мрежи, за да подчертаят, че раздялата е окончателна.

Засега медиите нямат яснота относно причините за разлъката. Само припомнят, че Едер и Касия са изглеждали доста щастливи заедно. За това, че имат любовна афера, се разбра през април. Бразилската звезда дори заведе новата си изгора на рождения ден на дъщеря си Сесилия. Ето защо всички очакваха връзката им да бъде по-дълготрайна, но уви, съдбата явно има други планове за двамата.

Милитао има славна кариера, но явно в любовта няма късмет. Преди Касия бразилският ас бе с друга русокоса фурия - Каролине Лима. Именно от нея е дъщеря му Сесилия. Там обаче нещата не тръгнаха добре и той я напусна със скандал още преди раждането на бебето. След това настанаха грозни сцени. Каролине обвини Едер, че е скръндза и плаща жалките за възможностите му 1100 евро издръжка за щерката. И подчерта, че говори за човек, който в Реал (М) заработва 7 млн. евро годишно. Това много обиди Милитао и с адвоката му заведоха дело срещу Каролине за клевета. Освен това защитникът поиска и 100 000 евро от бившата си изгора за нанасяне на морални щети. Освен това Едер Милитао поиска морални щети от модела в размер на почти 100 000 евро. Самата Каролине, която в миналото имаше вземане-даване с Неймар, е много популярна и има 3,1 млн. последователи в социалните мрежи. Според адвоката на футболиста тя използвала това, за да ги настройва срещу клиента му и да руши имиджа му. Заради внушенията на красавицата някои от почитателите й отправяли заплахи и грозни обиди към Милитао.