0

Най-щастливият и най-тежкият миг едновременно преживя футболистът на Испания и Атлетико (Мадрид) Алваро Мората.

Жена му Аличе Кампело го дари с четвърта рожба, която е и първата им дъщеря. Двамата се радват още на близнаците Алесандро и Леонардо (4), както и на Едоардо, на 2 г.

30-годишният Мората разказа за драматичното раждане на Кампело (27) в Инстаграм: „Белла дойде на бял свят на 9 януари и е страхотна. За съжаление, след като раждането мина много добре, майката започна да получава усложнения, които много ни изплашиха. В момента тя е в интензивното отделение на университетската клиника на Навара, обгрижвана от най-добрите лекари и малко по малко се възстановява, тя е много силна. Не искаме да спираме да благодарим на всички лекари за това, че бяха грижовни, разбиращи и големи професионалисти“.


Вече вчера Алваро си позволи да поеме въздишка на облекчение за италианския модел, за който се ожени през юни 2017-а във Венеция.

„Аличе излезе от реанимацията и е в стаята си с Белла. Още асимилирам всичко, което се случи. Благодаря ти, Аличе, че отново ми даде урок. Ти без съмнение си воин и пример за мен. Това без съмнение бяха най-лошите дни в живота ми, но съм късметлия, че си до мен. Ти си най-доброто нещо, което ми се е случвало в живота ми и животът ми без теб би бил безсмислен“, разчувства се 190-сантиметровият нападател.