0

П ътуване със собствен самолет за 24 милиона евро за лятна ваканция в Майорка, където е акостирала и луксозна яхта за над 6 милиона евро – такава е логистиката на лятната почивка на Кристиано Роналдо, Джорджина и децата им.

За разлика от миналата година, когато бяха наели вила на морския бряг за 12 000 евро на вечер, сега Кристиано е послушал бившия съотборник от Реал Серхио Рамос, и е настанил семейството в уединена вила, далеч от любопитни очи, в подножието на планината Трамунтана.

Плаващият рай – яхтата Azimut Grande, е акостирал в близкото Порт Адриано. Португалският национал дори постави своя велоергометър на палубата, за да редува полезното с приятното в подготовка за новия сезон.

Има и модерна кухня на борда, както и две зони за релакс, огромен салон и пищна трапезария.

С Кристиано и партньорката му Джорджина са Кристиано младши, Ева, Матео, Алана Мартина и двумесечната Бела. 

На яхтата той бе в традиционните си къси панталони и черна бейзболна шапка, а Джорджина беше със зашеметяващо синьо бикини.

Яхтата има пет луксозни каюти и шест бляскаво декорирани бани. Семейството ще остане в Майорка десетина дни. То пристигна там във вторник със самолета на Роналдо „Гълфстрийм“ G200, в който има достатъчно място за 10 пътници.

Семейството се насочи към Кала Егос в Aндракс, малък специално построен курорт, който е на час път с кола от летище Палма и близо до елегантния район на Cala d'Or.

По-рано в Майорка са закарани и две коли от богатия автопарк на футболния мултимилионер – гъзарското му Bugatti Centodieci за над 10 милиона евро, което си купи през 2020 г. (от 0 до 100 км/ч за 2,4 секунди) и джип „Мерцедес“ за семейни разходки.