0

В ратарят на Манчестър Сити Едерсон извади наяве една от най-мрачните тайни на широко отразеното в медии празнуване на Манчестър Сити след спечелването на Шампионската лига.

„99 процента от групата пиеха, в живота също трябва да се наслаждаваш на добрите моменти. Беше лудост“, отбеляза бразилецът. 

„След сезон на голямо изтощение, макар и много победен, трябваше да го отпразнуваме, трябваше да му се насладим, защото имаше много месеци от упорит труд", обясни той.

В продължение на четири дни много играчи на Манчестър Сити участваха в неспирен купон, воден от Грийлиш, преминал през Ибиса (Испания), Турция и  Манчестър.

„Точно като вас, журналистите или бизнесмените, които искате да си починете колкото е възможно повече, аз също пих чаша вино с приятелите си в почивните си дни“, продължи спокойно Едерсон, който бе героят при победата над Интер, заедно с голмайстора Родри.

Вратарят разкри, че португалският защитник Рубен Диаш, въздържател, е футболистът на Сити, който е повърнал в чантата на майката на Грийлиш.

„Има играчи, които не пият алкохол, като Нейтън Аке или като Рубен Диаш, които сега направиха изключение“, призна Едерсон по канала „TNT“.

„Рубен Диаи изпи две чаши и повърна в чантата на майката на Грийлиш“, каза националният вратар на Бразилия.