0

А нглийската ръгби звезда Дани Сиприани реши да издаде пикантни подробности за личния си живот, за да създаде шум около предстоящата си автобиография „Кой съм аз?“. 35-годишният лондончанин разкри, че се е случвало да прави тройки в леглото или да спи с три различни жени за един ден.

„Изкарвах едната от къщата точно навреме, за да се появи следващата“, призна Дани, чиито завоевания включвали „всичко - от порнозвезди през актриси до момичета, които срещал в кафенето“.

В своя сексуален разцвет Сиприани, който от 2008 до 2010-а блестеше за националния отбор, поддържал цял отряд жени. В един период залагал на омъжените, защото така се чувствал в безопасност, че няма да се похвалят на никого. Въпреки признанието, че някога е „имал нужда от жени, както алкохоликът има нужда от алкохол“, Дани не иска да се определи като зависим от секса. „Някога бях човек, който спеше с толкова много жени, че прекрачвах границата, но нищо от това не произтичаше от любов. Сигурен съм, че бях привлекателен за жените точно защото бях емоционално недостъпен“.

Сиприани, който днес е щастливо женен за Виктория, подпали жълтите издания и с историята как Кели Брук изневерила с него на гаджето си Том Еванс. Дани и Кели имаха бурен романс от 2008 до 2010 г., преди тя да се хване със съотборника на Сиприани – Еванс. „Бях съкрушен от връзката им и имах чувството, че е честно да си върна Кели. Защото това, което беше мое, вече не беше мое. От друга страна, бях приятел с Том - труден сценарий“, връща се назад Дани, който в крайна сметка успял да отведе Кели на тайна почивка на остров Мавриций.

Преди година Брук (43) се омъжи за приятеля си от 2015-а Джереми Паризи. Връзката й с Том Еванс приключи през 2013-а, след като тя загуби бебето си от него. От юни 38-годишният Еванс е сгоден за Никол Шерцингер.