0

П риказна сватба на Лазурния бряг вдигна халфът на Олимпик (Марсилия) и Франция Жордан Верету. 30-годишният футболист каза заветното „да“ на своята връстничка Сабрина Мерло, която го дари с три деца.

Двете им дъщери Алиа и Кайли са на 7 и 4 г., а синът им Нахил се роди миналия август. Родителите им са заедно от 14-годишни, след като се запознават, докато Жордан рита в Нант. После кариерата му продължава в Астън Вила, Сент-Етиен, Фиорентина и Рома. Именно неговият бивш съотборник от Сент-Етиен – Кристиан Лопес, беше кум на тържеството. То се състоя в градчето Кане, като гостите се насладиха на невероятна гледка към Френската Ривиера.

Екзотичната булка, която е от азиатски произход, пристигна пред кметството с „Ролс-Ройс“ кабриолет. Общо Сабрина смени три рокли, едната от които лилава, а освен това не можеше да се нарадва колко красив е съпругът й. В интервю пред „Онз Мондиал“ Верету пък сподели колко важна роля има неговата половинка в живота му: „Късметлия съм, че я срещнах толкова млад. Без нея нямаше да съм това, което станах днес. Тя ми даде сила – когато си щастлив вкъщи, това си личи на терена. Когато се прибера и се потопя сред смях и любов, това е страхотно. Дава ми баланс“.

Миналото лято Жордан и Сабрина попаднаха в епицентъра на скандал, след като тя даде положителен тест за коронавирус, но въпреки това организира голямо парти в Монте Карло за 29-ия си рожден ден. Отгоре на всичко инфлуенсърката с 260 последователи беше в напреднала бременност. Брюнетката опита да се оправдае, заявявайки, че всички гости са били предупредени за нейния тест, като дори си позволи обиди по адрес на италианските медии, които съобщиха новината.