0

Н овината за нова любовна двойка обиколи за нула време Сърбия. Гаджета от около месец са футболният национал Неманя Гудел и певицата Анастасия Ражнатович.

Дъщерята на народната любимка Цеца и халфът на Севиля се запознали чрез общи приятели и много си допаднали. След това започнали да си пишат, а накрая решили, че са родени един за друг. Заради чернокосата си любима Гудел на два пъти летял до Белград, а от няколко дни певицата e при него в Испания, където двамата са свили любовно гнездо. В Инстаграм дори се появи стори от вечеря на двойката с приятели, сред които е и сестрата на играча – тенисистката Ваня Гудел.

23-годишната Анастасия и Неманя, на 30, се разбират отлично, разкриха хора от обкръжението им пред Telegraf.rs. Наслаждават се един на друг. Макар връзката им да е в началото си, вече правят планове за бъдещето“, разкриват още приятелите им.

И докато Ваня Гудел вече е първа дружка с гаджето на брат си, то семейството на Анастасия – мама Цеца и батко Велко, още не са се запознали с футболиста. Причината била, че при двете посещения за по няколко часа на Неманя в Белград, влюбените искали да бъдат сами и да се наслаждават на любовта си. Иначе Велко вече направи Цеца баба на момченце Богдан в началото на януари 2020-а.

Певицата, която тръгна по стъпките на майка си, издържа малко без мъж до себе си. В началото на февруари тя се раздели с красавеца от Нови Сад Джордже Кулич, с когото беше пет години.
Бившата на Гудел пък също като Анастасия е певица и се казва Саня Вучич. Двамата дълго време пазеха връзката си в тайна, но наскоро изпълнителката потвърди, че става въпрос именно за национала на Сърбия. Той е един от най-високоплатените сръбски футболисти и прибира 5,6 милиона евро в Севиля.