0

Н ай-скъпият трансфер тази зима и най-красивата жена в Италия за 2019 година вече са двойка.

Горещата новина за връзката на Душан Влахович и Каролина Страмаре съобщи „Новела 2000“. Любовта им пламнала още докато той бил във Фиорентина, а станала още по-страстна при преминаването му в Ювентус през януари. Футболистът и красавицата дори празнували заедно рождените си дни. На 28 януари той навърши 22, а ден по-рано тя стана на 23.

За празника Каролина, която е фен именно на Юве, получи много подаръци, сред които и джип. Остана тайна обаче от кого е скъпото и луксозно возило.

В родината си брюнетката е сравнявана с американската актриса и манекенка Меган Фокс. Отскоро пък е наричана и новата Дилета Леота, тъй като тръгна по пътя на популярната журналистка. За разлика от русокосата си колежка, която отразява мачовете в елита, родената във Верона Каролина стои с микрофон в ръка край тъчлинията в срещите от серия Б.

Госпожица Стамаре спечели обичта на сънародниците си през септември 2019-а, когато беше избрана за Мис Италия пред очите на баба си и дядо си. Тогава тя посвети короната на майка си, починала от рак година по-рано.

Клюката за Каролина е поредният слух около любовния живот на Душан Влахович, който самият той ревностно пази в тайна. В интервю пред сръбска медия преди няколко месеца нападателят обяви, че е сам, но няма нищо против да стане млад баща.
Въпреки твърдението му в Италия написаха, че се е разделил с популярната инфлуенсърка Мариа Соле Полио. И тази връзка беше забулена в мистерия, а двамата нито един път не бяха снимани заедно. В Сърбия пък свързваха национала с щерката на Краля на балканската музика Миле Китич – Елена, която също като татко си се изявява на сцената. И двамата обаче определиха клюката като „голяма глупост“.