0

К ъдрокоса репортерка с гореща кръв омая Новак Джокович.

Пред Челси Кабакас 9-кратният шампион от Australian Open говори не за тенис, а за футбол. Той гостува в нейната емисия „Ако бях футболист“. На Ноле очевидно му допадна оригиналната и различна идея и се наслади на интервюто. Не пропусна да покаже и прословутото си чувство за хумор.

 

Два са отборите, за които бившият №1 би играл – Цървена звезда и Милан. А на какъв пост? „Ляво крило. Щях да центрирам на съотборниците си в наказателното поле. Там ще са приятелят ми Златан Ибрахимович, а също Роналдо и Лионел Меси, от по-старите – Габриел Батистута“.

На въпрос колко червени картона щеше да има и колко гола да вкара, сърбинът отговори: „За симулация или за остри влизания? 33, защо пък да не съм по-агресивен. А за головете – възможно най-много, вероятно 111“.

Самата Челси може да се похвали с отлични умения във футбола. Родена е в Ню Йорк през 1992-ра от майка доминиканка и баща колумбиец. Още от малка тича след топката, стигна и до женския национален отбор на Колумбия. В Европа пък е играла за испанския Леванте. Започва кариерата си като типичен №10, а след това я товарят с повече дефанзивни задачи.
Госпожица Кабакас освен репортер е и дипломиран зъболекар. Пред нея са говорили големи имена във футбола, сред които Дейвид Бекъм, Франческо Тоти, Роберто Карлуш, Роналдо, Алесандро дел Пиеро и др.

Джокович пък вече е забравил за футбола в преследване на десетата си титла от Australian Оpen. “Преди година се чувствах като най-големия злодей.
Положителните емоции през годините в Австралия обаче бият отрицателната“, заяви тенисистът пред телевизия Nine Network, връщайки се към събитията от януари 2022-а, когато не беше допуснат в страната и бе депортиран.