0

Н еймар показа корем, голям почти колкото на любимата му Бруна Бианкарди.

Красавицата е бременна, а тя и националът на Бразилия обявиха щастливата новина в средата на април. Оказа се обаче, че не само тя наддава. Очевидно дългата пауза без футбол се отразява на нападателя и той също трупа кила. Той не е играл за Пари Сен Жермен от февруари, когато получи травма в десния глезен. Медиите във Франция изчислиха, че това е контузия №24 за него за 5 години в клуба.

Феновете останаха шокирани от вида на Неймар. Негови снимки от банята бяха публикувани от бразилската сензация Boca de 09. 14-годишното момче, с истинско име Винисиус Оливейра Сантос, е най-новият хит в социалните мрежи. Изявява се като комик, геймър и инфлуенсър с 8,7 милиона последователи в Инстаграм. Вече печели добре и може да обикаля света, както и да купи кола на майка си, която го отгледала сама и в бедност. В последните дни Boca de 09 беше в Париж и не пропусна да се види с Неймар, който е сред кумирите му.

Туитър

Фотосите от банята станаха повод за лавина от подигравки. „Коремът на Ней е по-голям от този на Бруна“, „Той помага на Бруна да износи детето“, „Ней има бащино коремче“, са само част от коментарите. Други пък не пропуснаха да сравнят нападателя с две от най-големите легенди на Бразилия: „Роналдиньо поне изчака да се пенсионира“, „Все по-близо до Роналдо Феномена“.


Докато Неймар обикаля Париж, а също и състезанията от Формула, бременната Бруна се наслаждава на слънчевите лъчи. Тя отпраши с приятелка за гръцкия остров Миконос. „Време за плаж“, написа чернокосата красавица и показа изящна визия въпреки наедрялото от бременността тяло.