0

Н еймар събра сили и се извини публично на бременната си половинка Бруна Бианкарди, че й е кръшкал.

Излиянието на звездата идва след като популярната бразилска инфлуенсърка Фернанда Кампос разкри, че двамата са преживели любовна афера.

За изневярата стана ясно, след като Кампос публикува снимки от съобщения до нея от Неймар. Твърди се, че бразилецът опитал да се свърже с нея, но тя не му отговорила. После я обвинил, че петни името му за слава, което по-късно довело до блокирането на профила й в Инстаграм.

„Той успя да ме държи извън Инстаграм по-дълго, отколкото в леглото“, коментира Кампос, която заподозря, че нападателят има пръст в блокирането на профила.

Така или иначе скандалът гръмна и Неймар реши да се разкае.

„Правя това за вас двамата и за нашето семейство. Оправдавам нещо, което не може да се оправдае. Видях колко много страдаш заради всичко това и колко много искаш да си с мен и колко много искам аз да бъда с теб. Сгреших. Смея да кажа, че правя грешки всеки ден, на терена и извън него, но разрешавам грешките в личния си живот у дома, в личното си пространство, с приятели и семейство“, написа Неймар.

По-нататък от публикуваното става ясно, че Неймар вече е поискал прошка от Бруна, но държи да го направи и пред останалия свят.

„Всичко се свеждаше до хора, които са специални в живота ми. За жената, която мечтаех да бъде до мен, майката на детето ми. Това също беше удар за твоето семейство, което сега е и мое семейство. Имаше интимна болка в такъв специален момент като майчинството. Бру, вече се извиних за грешките си, но чувствам нужда да го направя по този начин, публично. Един частен въпрос е станал публичен и затова извинението трябва да е публично“, откровен е нападателят на ПСЖ.

След това се изразява надежда, че любовта между двамата и раждането на бъдещото им дете ще укрепи връзката им.

Самата Бруна, явно широко скроена личност, наскоро разреши на Неймар да поддържа връзка с други жени, стига да е дискретен, да не са проститутки и да използва презерватив.