0

С кандалите отдавна се превърнаха в ежедневие за нападателя на ПСЖ Неймар.

Този път звездата се забърка в меле в нощен клуб в Рио де Жанейро. Видеото от инцидента, което бе разпространено в социалните медии, веднага стана световен.

Неймар и бременната му половинка Бруна Бианкарди решили да се повеселят на концерт на известния местен певец Тиагиньо. По някое време обаче футболистът влязъл в конфликт с друг посетител на нощното заведение. Двамата не се задоволили само с крясъци и обиди, а потърсили физическа саморазправа. Бързата намеса на охраната обаче сложила край на срамната история. Точна ясното за причината, породила конфликта, медиите в Бразилия нямат. Според някои информации Неймар се закачал с две момичета въпреки присъствието на любимата си Бруна. Една от мацките обаче била с гаджето си, който хич не харесал палавите попълзновения на играча. На мъжагата изобщо не му трепнало окото, че срещу себе си има знаменитост, и налетял на бой. Подобен сценарий изглежда напълно реалистичен. Неймар буквално няма спирка. Наскоро се извини с официално послания в профила си в Инстаграм, че й изневерил, докато е бременна с инфлуенсърката Фернанда Кампос. Независимо че изглеждаше напълно разкаян, още дни след това голмайсторът започна флирт с американката Селесте Брайт.

Докато Неймар се отдава на купони в родината си, ПСЖ представи новия му треньор – Луис Енрике.

„Нашата цел е Шампионската лига. Това е изпитание, но аз съм напълно готов за него“, заяви испанецът, който заменя на поста уволнения Кристоф Галтие.

Едва подписал договор, Луис Енрике вече се радва и на първи трансфери. От ПСЖ осигуриха на новия си треньор халфа на Реал (М) Марко Асенсио. Той идва във френския тим като свободен агент, тъй като договорът му с Кралския клуб изтече. Без пари в ПСЖ идва и един от водещите играчи на Интер през последните години Милан Шкриняр.

„Последните няколко месеца бяха трудни, бях контузен, имах проблеми с гърба. Но сега вече съм добре и се чувствам прекрасно“, обясни словашкият защитник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Saint-Germain (@psg)