0

З вездата на ПСЖ Неймар отново нашумя в новините, но този път не с футболните си умения.

Според медиите в Бразилия нападателят имал афера със съпругата на приятеля си и звезда в професионалния сърф Габриел Медина. Заради красивата Ясмине Бруне двамата другари се скарали жестоко и дори се сбили, твърдят слуховете.

Неймар побърза да отрече слуховете, тиражирани в медиите. В профила си в Инстаграм той публикува скандалната информация и маркира другия замесен Габриел Медина. „Габриел Медина, ти ли ще отговориш или аз? Уморих се от тези фалшиви новини и от тези журналисти, които разпространяват такива гадости“, написа звездата.

Доскоро той бе свързван и с модела Бруна Бианкарди, но вече не са заедно, припомнят в родината му. Двамата обаче си остават близки, като бразилският футболист постоянно харесва снимки и клипове на миловидната брюнетка.

 

Фаталната Ясмине Бруне, чието истинско име е Ясмине Ботелхо Фернандес, е 33-годишна и се изявява като модел и актриса. Тя се омъжи за трикратния световен шампион в сърфа Габриел Медина през 2020 г., но тази година се разведоха. Преди него тя имаше 9-годишен брак с популярния бразилски манекен Евандро Солдати. Самият Габриел бързо преживя разлъката с Ясмине и се хвърли в прегръдките на 20-годишната инфлуенсърка Джейд Пикон. Въпреки това много се ядосал, като научил, че именно аверът му Неймар се е заел да утешава бившата му съпруга, говорят злите езици.

Скандалът около любовния триъгълник пък разпали допълнително войната, която нападателят води с медиите. След трите гола, които заби при успеха на ПСЖ с 6:1 над Клермонт Фут, той обяви, че е играл пиян. Повод за сарказма му бе материал на журналист, че не му пука за клуба и идва на тренировки махмурлия след редовните си нощни купони.