0

Г ригор Димитров се присъедини към любимото си момиче Лолита Османова в турския курорт Бодрум.

Там рускинята отпразнува 29-ия си рожден ден със своите братовчедки по майчина линия, а с нея вече е и българинът, с когото са заедно от близо 2 г.

Гришо излезе в неочаквана ваканция, след като получи разтежение на бедрото в мача си от I кръг на „Уимбълдън“ и се отказа при 6:2, 2:5 срещу Стив Джонсън (САЩ).

Докато лекува болежките си, Димитров явно е решил да се наслади на Егейско море. Следващият му заявен турнир е чак от 1 август във Вашингтон ($2,1 млн.), където първата ни ракета ще участва за седми път. 31-годишният хасковлия увери в социалните мрежи, че няма търпение да се включи в надпреварата, където най-доброто му представяне е 1/8-финал през 2017-а, а миналия сезон беше спрян във втората фаза от Иля Ивашка (Блрс). В предстоящото издание са заявени звезди като Рафаел Надал, Феликс Оже-Алиасим, Алекс де Минор, Ник Кириос, Кей Нишикори и др.

Колкото до Лола, освен че разхожда маркови дрехи по плажа и дискотеките, тя заведе компанията и в най-актуалния ресторант в Бодрум. В него те се радваха на уменията на прочутия готвач Нусрет Гьокче, известен като Бея на солта. На клиповете, с които богатата наследница се изфука в любимия си Инстаграм, се вижда, че Лола и спътничките й са поръчали две от златните пържоли на Гьокче, една от които струва над 1000 евро. Иначе групата е отседнала в бутиковия хотел „Акана“.