0

А ни Килнър, съпругата на Кайл Уокър, вече не може да се справи със скандалите му: тя обяви за раздялата им след 2 години брак в социалните си мрежи. Английският национал и моделът Килнър имат 3 деца.

След като неговите скандални изневери изчерпаха търпението й, Ани Килнър реши да си вземе почивка от съпруга си.

Младата жена, която многократно прости на футболиста, прекъсна връзката с десния бек на Ман Сити. Футболистът се изнесе от семейното имение в Чешър, където двойката живееше с трите си деца.

„Публикувам това в отговор на нарастващите скорошни медийни въпроси относно брака ми с Кайл и в опит да защитя семейството си от  медийното внимание“, обяви моделът. 

„За съжаление, след години брак и три прекрасни деца заедно, реших да се оттегля от Кайл за известно време“, продължава тя, оставяйки вратата отворена за възможно помирение.

„Не желая да коментирам повече ситуацията. Засега моля моето лично пространство и това на трите ни малки деца да бъдат уважавани в този труден момент“, добави 30-годишната жена.

Дълъг списък от скандали

Търпението й се изчерпа, след като Ани Килнър неизменно прощаваше на Уокър по различни поводи и публични скандали.

Всъщност през 2019 г., две години преди да сключат брак, играчът беше уловен в Bentley с Лора Браун, телевизионна риалити звезда в Обединеното кралство.

Когато все още нямаха сключен брак, се разбра, че моделът Лорин Гудман е бременна от Уокър, с когото вече има две деца. И тогава Килнър за пореден път прости на звездата на Манчестър Сити.

И сякаш това не беше достатъчно, по време на коронавирусните ограничения на Острова  защитникът беше закован как нарушава мерките за изолация, за да си направи оргия с две проститутки.