0

Н ови камъни в градината на Жерар Пике хвърли една от най-известните футболни фенки в света – Сузи Кортес.

Знойната бразилка, която през 2015 и 2019 г. спечели конкурса „Мис Бум-Бум“ (б.р. - „Мис Дупе“), разкри, че испанецът я преследвал с неприлични предложения.

Кортес проговори пред в . „Ел Диарио“, след като 35-годишният ас на любимия й отбор Барселона се раздели с певицата Шакира заради изневери.

„Бях приятелка с бившия президент на Барса Сандро Росел. Когато Пике научи, поиска номера ми и ми писа. Когато се върнах в Бразилия, той започна да ми праща съобщения направо в Инстаграм. Питаше ме кога ще се върна в Европа и винаги се интересуваше колко голямо е дупето ми. Казваше, че ревнува от моето преклонение към Меси“, издаде 32-годишната фитнес маниачка, която е най-вярната почитателка на Лео Меси в света.

„Жерар беше този, който ми изпрати най-директното съобщение. Единствените играчи на Барселона, които никога не ми изпращаха нищо, бяха Меси и Коутиньо. Те са страхотни съпрузи и много уважават жените си. Шакира не заслужаваше това“, отсече Сузи.

Бившето зайче на „Плейбой“ e решила да говори чак сега, именно за да защити поп дивата. „Никога не съм казвала всичко това от уважение към Шакира, но сега споделих всичко, което знам и ми се случи. Пике не струва нищо!“.

В същото време 45-годишната колумбийка и Жерар заминаха заедно за Чехия, за да подкрепят сина си Милан (9) по време на бейзболен турнир. На снимките, изтекли в социалните мрежи, Шакира се усмихва широко, застанала до другите родители. Пике обаче стои на почетно разстояние от нея, но тв екип го засече на турнира, където отборът на Милан върви 4-ти от 24 отбора в надпреварата до 10 г.

„По нищо не личи какво бушува в душата на Шакира. Отношенията й с Жерар в момента не са в най-добрия си период, но ги поддържат в името на децата“, съобщи „Ел Периодико“, който пръв информира за разрива между двете звезди след 11-годишна идилия.

В същото време близкия до двамата журнасит Хосе Антонио Авилес обяви, че раздялата им въобще не е заради изневяра. Според те са подписали споразумение за "отворени отношения".

"Цялата тази работа с раздялата, която обяви Шакира, изненада всички. Няма изневяра, това са глупости. Да, те се разделят, но сключиха споразумение, според което ще имат "отворени отношения" и ще са заедно заради децата. 

Пандемията и финансовата криза обтегнаха отношенията им. Нещо се случи. Казаха си, че всеки ще прави каквото си иска с личния си живот, но пред обществото ще си останат двойка", коментира Авилес.