0

О бикновена честитка в социалните мрежи разкри двойствения живот на баскетболиста Серхио де ла Фуенте.

Испанецът стана баща на момиченце, а от неговия клуб - Валядолид, направиха най-нормалното нещо - поздравиха го и му пожелаха семейно щастие. „Добре дошла, Карлота! Честито на Серхио и Лаура за новия член в семейството“, се появи в Туитър.

Наред с многото поздравления дойде и постът, който предизвика огромен скандал. „Уау, каква изненада. Довчера той беше с моята сестра, бяха заедно три години. И какво сега? Нека бъде щастлив, да живее полигамията“, включи се Алисия Диес.

Тя не е коя да е, а съпруга на бившия баскетболен национал на Испания Фернандо Сан Еметерио, двукратен европейски шампион и сребърен медалист от олимпийските игри в Лондон през 2012 г.  Той прекрати кариерата си преди почти две години и сега е помощник-треньор в елитния Валенсия.

Именно Фернандо потвърди думите на любимата си. „Вярно е“, написа той и така окончателно убеди феновете, че Серхио е въртял две наведнъж.

Осъзнали какъв скандал е станал, от Валядолид побързаха да премахнат публикацията, но не преди тя вече да се е завъртяла из мрежата.

Цялата ситуация удари жестоко по имиджа на втородивизионния испански клуб, тъй като 33-годишният спортист е не само една от звездите, но и капитан на отбора. Той дори изведе бебето Карлота на паркета при победата над Овиедо.