0

С едмица след като гледа на живо Гран при на Монако във Формула 1, Нина Добрев най-накрая намери време да сподели кадри от пистата.

Холивудската актриса от български произход беше в компанията на гаджето си - сноубордиста Шон Уайт, и колежката си Зоуи Дойч. Пред своите 25,6 млн.

последователи в Инстаграм Нина сподели и защо се е забавила да покаже емоциите си. „Отне ми 7 дни да се възстановя/да бъда способна да пиша след миналия уикенд. Пилотите не могат да пият, така че някои трябваше да го направят“, пошегува се сама със себе си актрисата.

Тя показа и снимки от лудо парти, но и рана на крака си. „Искате да бъде домакин на тридневно яхтено парти по време на Гран при на Монако. Дали нещо може да се обърка? При мен винаги“, написа Нина. „Можеш ли да идеш някъде без да се нараниш“, попита я в коментар бившият пилот Марко Андрети.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

След състезанието си тя и пенсиониралият се Шон се отправиха към френския град Авиньон, разположен на левия бряг на река Рона. „Не искам да работя“, написа американецът за почивката с Добрев.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)