0

Х оливудската звезда Нина Добрев отправи вълнуващ поздрав към гаджето си Шон Уайт след края на шеметната му кариера в сноуборда.

Живата легенда в дисциплината халфпайп завърши 4-ти на петата си олимпиада, както и в Сочи 2014. В общото петте си участия на зимни игри американецът има и три титли.

Докато Шон бършеше сълзите си в Пекин след емоционалното сбогуване със своя спорт, в Калифорния всичките му близки и приятели се бяха събрали да гледат последния му старт.

„Във възторг съм от теб – написа в Инстаграм родената в София Нина, чиито родители емигрират в Канада. - Днес ние празнуваме теб. Твоята упорита работа. Твоята страст. Твоята решимост, твоя талант, класа, безстрашие и кураж. Твоята душа, сърце. Твоето наследство“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

По-нататък в посланието си 33-годишната Добрев споделя: „Не бих могла да съм по-горда от всичко, което си постигнал през последните 20 години като състезател, и от човека, в който си се превърнал. Ти си единствен по рода си. Ти си истински герой и ме вдъхновяваш всеки ден. Краят на една глава означава началото на една вълнуваща нова с безкрайни възможности. Завинаги ще бъдеш G.O.A.T. (най-великият за всички времена – б.р.) в сноуборда. Да не говорим, че си и G.(B).O.A.T. - най-доброто гадже на всички времена“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

35-годишният Уайт не остана длъжен и също засипа с похвали своето момиче. „Любовта и подкрепата й бяха невероятни. Тя бе до мен на всяка крачка от пътя ми – чакаше ме, обаждаше ми се, пъхаше ми бележки и разни подаръци в сака само и само да озари деня ми“.

Преди самия старт Нина също успяла да трогне Летящия домат. „Знаеше, че всички мои приятели и семейство не могат да бъдат с мен, събра ги и направи страхотно видео, на което всеки казва колко много иска да може да бъде на Игрите и изпраща своята подкрепа – разказа Шон. - Пусках си това видео всеки ден, докато съм тук, за да се надъхам и да се почувствам у дома. Беше прекрасно и зададе тон за останалата част от участието ми“.