0

Н еймар не може да кротува, дори когато бебето му е напът.

Нападателят бе хванат в поредната изцепка, този път с две наведнъж. Той игра в световните квалификации на Бразилия срещу Боливия и Перу миналата седмица, а след тях се оправи към клубния си отбор Ал Хилал. Преди това обаче той мина през Барселона, където не пропусна да задява мацките в популярен нощен клуб – един от най-старите в града, помещаващ се в сградата на старо кино на централната улица „Ла Рамбла“. ВИП пропускът за него струва между 150 и 200 евро, а някои от квалитетните питиета върват по 1000-2000.

Кадри от забавата бяха публикувани от Portal LeoDias. Във видеото, макар и тъмно и снимано отдалече, ясно личи как футболистът прегръща и натиска две дами – първо блондинка, а след това и брюнетка. Също така блажено шепне нещо в ухото на една от тях, демонстрирайки близки отношения.

„Шок, но не и изненада“, пише изданието и разкрива, че заради публикацията се стигнало до заплахи. Отправил ги бащата на звездата – Неймар старши. Според изданието той пращал съобщения, в които твърдял, че синът му е „ерген, но има връзка“. Той също така се опитвал да поучава журналистите как да си вършат работата, упреквал ги, че ще уронят престижа на нощния клуб и той вече няма да атрактивен за известните. „Ние не работим за звездите, а за читателите“, отвръщат от Portal LeoDias.

Всичко това се случва докато половинката на бразилеца Бруна Бианкарди е бременна. Тя трябва да роди момченце съвсем скоро. Детето ще е първо за брюнетката и второ за нападателя, който вече има пораснал син.

Красавицата неведнъж е прощавала изневерите на Неймар, които не са една и две. Сега той се позволи поредната свалка, докато Бруна беше в Бразилия и изпълняваше някои професионални ангажименти. Тя публикува загадъчен пост в Инстаграм, който според мнозина е насочен именно към футболиста. „Ако не си лоялен към тези, които са до теб всеки ден, няма да си лоялен към никого“.