0

С ъдбата е предопределила Макс Верстапен и Кели Пике да бъдат заедно. До този извод стигна чернокосата красавица, след като любимият й стана за трети пореден път световен шампион във Формула 1.

Нидерландецът подпечата титлата още преди основното състезание в Катар, което беше снощи. Той завърши втори в спринта, а основният му конкурент Серхио Перес катастрофира, което беше достатъчно Лудия Макс да вдигне победоносно ръце. Досега едва петима пилоти бяха ставали шампиони не в неделя, а в събота. Последният е бащата на Кели - Нелсън Пикет. Бразилецът има три световни титли - през 1981, 1983 и 1987 г., като първите две са именно в събота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN F1 (@espnf1)

40 по-късно успя и неговият кандидат-зет. Щерката не пропусна да отбележи този факт. „На този свят случайности няма. Толкова съм горда. Кръгът се затваря. Моят свят, моите шампиони“, написа Кели, която е успешен модел, а също така списва рубрика за моторните спортове. Брюнетката е родена в Германия, а част от детството й минава във Франция, след което се мести със семейството си в Бразилия. Завършва „Международни отношения“ в Ню Йорк, а тясната й специалност е „Политически науки и икономика“.

Преди да се залюби с Верстапен, Кели имаше тригодишна връзка с друг пилот – руснака Даниил Квят, от когото през 2019-а роди дъщеря си Пенелопе. Сега Макс приема момиченцето като свое, след като се грижи за нея от 2020-а, когато се хвана с майка й.

Именно Кели беше първата, която поздрави новия стар световен шампион. След спринта в събота тя едва изчака любимия си да излезе от болида, за да се хвърли на врата му и да го награди с гореща целувка.