0

И талианският модел Аличе Кампело преживява един от най-трудните си периоди, откакто със звездата на Испания и Милан Алваро Мората обявиха раздялата си на 12 август. Усмивката буквално се изтри от лицето на вечно засмяната блондинка, която 8 години споделяше живота на футболиста и го дари с 4 деца. Двамата се ожениха във Венеция през юни 2017 г.

В Инстаграм, където се радва на 3,7 милиона последователи, Аличе разказа за пореден проблем. „Липсваше ми само да ми откраднат куфара във влака“, оплака се Кампело под своя снимка с тъжна физиономия, без да разкрива повече подробности за инцидента.

По-късно тя все пак пусна радостни кадри от това как 6-годишните близнаци Алесандро и Леонардо се обличат в истински колоездачни екипи, за да карат велосипеди. В същото време Едоардо (4) разхожда с количка най-малката в семейството - Белла. Момиченцето дойде на бял свят на 9 януари 2023-а, но след раждането й майката започна да получава усложнения. Наложи се Аличе да бъде лекувана в интензивното отделение на университетската клиника на Навара, което много изплаши Алваро.

С Кампело винаги много са се подкрепяли в тежки моменти, ала не успяха да преодолеят кризата в последните месеци. По думите на Аличе заради спокойствието на децата тя не искала да напуска Мадрид, където мъжът й риташе за Атлетико от 2019 г. „Няма изневери между нас, просто минавахме през всичко на много бързи обороти“, обясни Аличе, която обаче още не може да преглътне разрива и е била забелязана да плаче на улицата в испанската столица.

В същото време 190-сантиметровият нападател живее в хотел в Милано с майка си Сусана.