0

И згряващата звезда в американския футбол Джей Джей Макарти отпразнува старта на професионалната си кариера с приказна почивка на Бахамите.

Талантливият куотърбек в края на април беше избран под номер 10 в драфта на НФЛ от Минесота Вайкингс, след като стана шампион на САЩ през 2023 с отбора на Мичиганския университет.

Макар едва на 21 години талантливият спортист вече е сгоден. В края на миналата година той предложи на любимата си Катя, която е с него още гимназията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by :) (@jjmccarthy)

Любовта към спорта Джей Джей е наследил от родителите си. Баща му Джим също е играл футбол, а мама Меган е бивша състезателка по фигурно пързаляне. Талантливият син наскоро показа видео, в което таткото го нарича „моят малък куотърбек“ още преди раждането.

Около него има и друга интересна история. Преди важните мачове рисува усмивка на ръката си. „Това е заради един голям урок, който ми даде малко момиченце. След един мач в колежа бях навъсен, защото бяхме паднали. Тя взе маркер, изрисува усмивка на дланта ми и каза, че футболът трябва да носи удоволствие“, разказва новата звезда на Минесота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya (@katyakuropas)