0

В депресия изпадна новата приятелка на Жерар Пике.

Клара Чиа Марти е дълбоко покрусена от случващото се напоследък и трудно се справя със ситуацията. Тя избрала да се затвори у дома и да избягва хорските погледи, съобщават медиите в Испания.

Младата дама дори спряла да ходи в офиса на „Космос“ - компанията, притежавана от Пике. Вместо това избрала да работи дистанционно, само и само да не се появява на улицата.
Светлокосата мацка отнася много критики за връзката си със защитника на Барселона. Според мнозина именно тя е причина за раздялата на испанеца с Шакира. Двамата бяха заедно 12 години, родиха им се синове Милан и Саша, но преди няколко месеца изненадващо сложиха край.

Още по-лошо за 23-годишната Клара Чиа станало в последните дни, след като на 20 октомври излезе новото парче на Шакира. Според всички то е силно автобиографично и в него колумбийката пее за отношенията и раздялата с Пике. „Не беше твоя вина, нито моя. Беше на монотонността. Никога не казах нищо, но ме нарани. Знаех, че това ще се случи. Изведнъж вече не беше същият. Напусна ме заради твоя нарцисизъм. Забрави какви сме били някога“, е текстът на Monoton. Само за 10 дни парчето събра над 70 милиона гледания в YouTube.