0

С пряганата за нова жена до легендата Том Брейди словачката Вероника Райек се оказа доста разкрепостена личност.

26-годишният модел направи пикантни разкрития относно сексуалните си предпочитания по време на участие в подкаста „Разговори от възглавницата“.

Райек отговори съвсем откровено на въпросите на водещия Райнъл Паунал, като призна, че обича да гледа порнофилми.

„Обичам да гледам тройки, лесбийки, две момичета или две момчета, тъй като съм бисексуална. Харесва ми да гледам порно заедно с моя партньор“, обясни Мис Лято на Словакия за 2015 г.

Изкусителката отиде и по-далеч. На въпроса дали би поканила друг човек за тройка, когато се омъжи, тя обеща задължително да го направи и призова желаещите фенове да се свържат с нея чрез Инстаграм.

„Излизала и с жени, но винаги има толкова драма. Винаги разбиват сърцето ми, но аз бих правила тройка с жена“, продължи палавата Райек.

Тя внесе яснота и около полемиката дали големите й гърди са истински.

„Веднъж по време на слънчеви бани пих от бирата на бащата си и мисля, че това изигра роля да се развият гърдите ми“, сподели Вероника.

Хубавицата не пропусна да защити, при това яростно, любимия си Том Брейди след загубата на Тампа Бей с 14:31 от Далас Каубойс в първия плейоф от НФЛ. Поражението сложи край на сезона на Тампа Бей и няма да даде възможност на най-успешния играч в историята на американския футбол да се бори за рекордния осми шампионски пръстен от Супербоул.

„Просто съжалявам. Но един човек не може да играе заради всички на терена. Tв ти направи всичко възможно, както винаги. Но едно парче пъзел не прави цялата картина“, написа Райек.

По този начин тя направи препратка към бившата съпруга на Брейди супермодела Жизел Бюндхен. През 2012 г. след загуба прочутият куотърбек, но с тогавашния му отбор Ню Ингланд Пейтриътс, тя отправи сходно послание. Брейди и Бюндхен, които имат две деца, се разделиха миналия октомври след 13 години брак.