0

Ф ранческо Тоти ще става баща за четвърти път, този път от новата си половинка Ноеми Боки. Новината съобщи списание „Дженте“, чиито папараци успяха да снимат медицинския картон на силиконовата хубавица.

Двамата с легендата на Рома се събраха преди година, като междувременно той започна бракоразводно дело с тв водещата Илари Блази. От нея бившият футболист има син Кристиан на 17 г. и дъщери Шанел (15) и Изабел, която през март ще навърши 7 г.

Според изданието Ноеми така държала документите от клиника „Матер Деи“, че да се виждат добре. На същото място дизайнерката на букети родила двете си деца от своя брак с футболния предприемач Мауро Каучи.

34-годишната Боки носела медицинското от гинеколога на влизане в ресторант в Рим, където отишла с дъщеря си. На сбирката със скутерите си пристигнали Франческо (46) и синът му Кристиан.

Медиите в Италия са учудени от новия обрат в отношенията на Тоти с Ноеми, тъй като последните информации бяха за криза между тях. Сега благодарение на бъдещото бебе хармонията отново се е настанила в апартамента в Северен Рим, който Франческо и Боки споделят.

Неотдавна Каучи се оплака, че щерката и синът му са подложени на огромен стрес, откакто майка им се е хванала със звезда от такъв ранг. „Струва ми се несправедливо, че децата ми се озоваха в свят, толкова далеч от тях. Буквално са преследвани от фотографи“, оплака се нараненият Мауро, който нарече екссъпругата си златотърсачка.