0

Е ндрик е само на 16, но вече прави фурор не само на футболния терен, но и на нежния фронт.

Преди седмица бразилецът подписа договор с Реал (Мадрид), който ще влезе в сила от 2024 година. Дотогава нападателят ще играе за родния си Палмейрас. За подписа на таланта Кралския клуб плати 60 милиона евро, още 12 ще отидат за данъци и такси.

Той бързо-бързо стана и апетитна хапка за девойките в родината си. Само няколко дни след трансфера в Тик-Ток се появи клип, на който той танцува и се забавлява с Диенифер Боргес. Публикува го самата инфлуенсърка, която има 500 000 последователи в социалната мрежа. В Инстаграм пък те са 77.

В края на танца Ендрик мирише косата на блондинката, което моментално породи слухове, че двамата са гаджета.

Феновете пък не пропуснаха да реагират на слуховете за евентуалната романтична връзка. „Още не е пристигнал в Реал, а вече пише история“, „Следващият крал“, „Вкарва голове дори по време на ваканцията“, са само част от коментарите.

И Ендрик, и Диенифър към момента не коментират дали между тях наистина има нещо или са просто приятели. Доскоро талантливият играч беше обвързан с друга бразилка – Лара Ернандес, но скъса с нея през септември.

Момичето изля болката си в социалните мрежи. „За съжаление понякога не се получава така, както го искаме. Винаги ще се нуждая от теб и винаги ще имам нужда от твоята любов. Надявам се да побеждаваш! Ще ми липсваш! Никой не може да ми отнеме това, което ти ми даде. Аз винаги ще бъда тук“, написа Лара.

Ендрик направи дебюта си за първия отбор на Палмейрас през октомври тази година. За да му даде шанс за пробив в големия футбол, неговият баща се преместил заедно с момчето в Сао Пауло. В началото бил безработен, след това продавал закуски на автогарата. В клуба решили да помогнат и го назначили за чистач. Получил достъп и до общата столова, където вратарят Жейлсон забелязал, че мъжът има само седем зъба и заплатил лечението му.