0

Н ова вълна футболни съпруги ще залее Висшата лига с началото на сезона, чието откриване е утре със сблъсъка Кристъл Палас – Арсенал.

По време на 9-месечното приключение под светлината на прожекторите ще попаднат не само свежите попълнения в английските отбори, но и техните половинки.

Мат Търнър и Ашли

Едно от най-атрактивните момичета идва именно при артилеристите в лицето на Ашли Херън. Тя е жена на вратаря Мат Търнър и е била водеща мажоретка на отбора по американски футбол Ню Инглънд Пейтриътс.

Звездният миг за 25-годишната танцьорка е Супербоул 2017, когато тимът Ню Инглънд Пейтриътс на суперзвездата Том Брейди отстъпи титлата на Филаделфия Ийгълс. На следващата година пък Ашли получава магистърска степен по маркетинг от Харвард. През февруари умната и красива Херън каза „да“ на 28-годишния американски национал, когото през юли дари със син Ийстън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash Lynne (@ashhhlynnne)

Любопитен факт за 191-сантиметровия страж, който досега риташе за Ню Инглънд Революшън, е, че от 2020-а притежава и литовски паспорт. Неговата прабаба по бащина линия емигрира по време на Втората световна война и семейството сменя еврейската си фамилия с Търнър. Опитният Мат е четвъртият нов играч в Арсенал наред с бразилския нападател Маркиньос, португалския младежки национал Фабио Виейра и привлечения от Манчестър Сити Габриел Жезус.

Дарвин Нунес и Лорена

23-годишният уругваец пристигна в Ливърпул от Бенфика с Лорена Маняс. Блондинката е с цели 9 г. по-голяма от нападателя, когото зарадва с наследник Дарвин-младши през януари. Преди да оплете струващия 85 млн. паунда Нунес, Лорена живееше с бившия футболист на Барселона Алейш Видал, от когото има дъщеря Клое (7). По тази линия Маняс завърза близка дружба със съпругата на Лео Меси – Антонела.

Лисандро Мартинес и Мури

Новото момче в Манчестър Юнайтед ще бъде подкрепяно на „Олд Трафорд“ от кралица на карнавала. 24-годишният защитник, който извървя пътя за Англия от родния Нюуелс Олд Бос през Аякс, е с Мури Лопес Бенитес от 10 г. Танцьорката, която е страстна пътешественичка, отглежда заедно с Лисандро френския булдог Полито.

Рубен Винагре и Рита

Освен на уменията на привлечения от Спортинг (Лисабон) защитник в Евертън ще се наслаждават и на нов запален фен на трибуните в „Гудисън Парк“. 24-годишната Рита Салвадор и Рубен (23) са заедно от цяла вечност – от 2013 г. Въпреки че неизменно следва любимото си момче, португалката е успяла да завърши маркетинг.

Алфонс Ареола и Марион

Това лято Уест Хем приключи сделката за френския национал, който прекара миналия сезон под наем в ПСЖ. Това означава, че Лондон ще украси невероятната съпруга на 29-годишния вратар – Марион Валет (34). Тя дължи екзотичната си външност на филипино-ливански корени. Луда е по тениса, а освен това е майка на три дъщери - Айлин, Айма и Айва.

Манор Соломон и Дана

Израелският национал Манор Соломон се надява да впечатли с изявите си за Фулъм при дебюта си на Острова. За преместването на 23-годишното крило от Донецк в Западен Лондон помогна Дана Вошина, с която той има връзка от 2018 г. Нежната половинка на Соломон също е от Израел, където следва политически науки и комуникации. Манор напусна Шахтьор и премина под наем „Крейвън Котидж“ благодарение на правилото на ФИФА, наложено заради войната с Русия. Според него договорите на чуждестранните играчи се "замразяват" за срок от една година, през която всички футболисти са свободни да играят за който си поискат отбор, без той да плаща трансферна сума за тях.