0

Ч иро Имобиле трогна всички в социалните мрежи с посланието, което отправи към съпругата си Джесика Мелена. Нападателят на Бешикташ и половинката му си откраднаха няколко дни почивка в Дубай, където споделят кадри от плажа, от аперитиви и романтични вечери.

„Съдба е, когато срещнеш някого, когото не си търсил, и тогава осъзнаеш, че никога не си искал нещо по-добро на света“, написа 34-годишният италиански национал и публикува видео, на което върти изящната си жена във въздуха.

„Обичам те безкрайно“, отвърна Джесика, която през май вдигна повторна сватба с Чиро точно 10 години след първата. Двамата са заедно повече от 12 г., след като се запознават в Пескара, където печели с отбора на Зденек Земан шампионата в Серия Б. Било любов от пръв поглед, като Мелена нито знаела кой е Имобиле, нито се интересувала от заниманието му. Сега те се радват на дъщерите Микела (11 г.) и Джорджия (9), както и на синовете Матиа (5) и Андреа, който на 19 октомври навършва 2 г. Наскоро обаче Джесика обяви, че не иска повече деца.