0

А втомобилният парк с луксозни лимузини на Кристиано Роналдо винаги е бил централна тема във водещите таблоиди.

Е, само с един удар Мауро Икарди сложи в малкия си джоб португалската звезда. По информация на

L' Equipe нападателят на Галатасарай си е направил фантастичен подарък - Rolls-Royce Boat Tail, най-скъпата кола в света.

Новото бижу на Икарди струва 26 млн. евро. В света има само още две такива лимузини. Едната е на звездната музикална двойка Джей Зи и Бионсе. Собственик на другия екземпляр е милиардер, наследник на семеен бизнес с перли. Моделът на Икарди е конструиран в продължение на четири години и включва 1813 направени по поръчка части. Машината има 6,7-литров V12 двигател с 600 конски сили. Екстрите, които предлага колата, са многобройни. Два хладилника за шампанско, сервизи за сребърни прибори, кристални чаши и порцеланови чинии от най-скъпи марки и т.н. С натискане на един бутон пък над четириместния кабриолет се отваря чадър с масичка за малък пикник. Икарди все още не си е публикувал снимки със скъпата придобивка. Но новината за покупката му със сигурност ще привлече вниманието на Роналдо, който е ценител и колекционер на скъпи автомобили, но досега не е плащал повече от 10 млн. евро за бройка.

Икарди спечели доста пари, защитавайки дълги години екипите на Интер и ПСЖ. Договорите, които подписваше, бяха изключително изгодни от финансова гледна точка. Постигаше го не само заради футболните си качества, а и заради половинката си Уанда Нара. Красавицата, която бе и мениджър на голмайстора, определено умееше да води успешни преговори, за да осигури възможно най-добрия контракт за мъжа си. В момента Мауро се състезава за Галатасарай. От началото на сезона той се разписа 4 пъти в три срещи за гранда от Истанбул. След продължителна сага, свързана със скандали и раздели заради негови изневери, той отново е с Уанда и петте им деца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)